JSE

Nya tävlingsvagnar har levererats till oss i veckan, bland annat en Custom Chrono sulky som är extra lätt!
Denna vagn har vi nu satsat på för att höja kvaliteten ytterligare!
Kent Le Soleil fick tävla i den för första gången i går och det slutade med en mersmakande andraplats.

Läs hela inlägget »
Jörgen och Global Tailwind.

- Global Tailwind är jag jättenöjd med för dagen och det ska bli spännande med den här finalen nu när vi fick ett bra utgångsläge. Kan öppna bra och vi måste ladda lite från början för att få en fin position och det är väl inte helt otänkbart att vi hittar till ledningen sen får vi se hur det blir rent taktiskt. Behövde loppet senast då vi hade både vaccinerat och bytt foder innan. Jag hoppas på en fin placering och blir inte förvånad om han är med där framme - men behöver givetvis maxklaff för att räcka ända till seger. Helstängt med hål i, jänkarvagn och barfota runt om, säger Jörgen.
Tailwind startar i V 75-5 från spår 3.

Läs hela inlägget »
Friendwithbenefits

- 8 Friendwithbenefits (V4-2) har ett bra spår här, men det blir väl tufft att komma förbi Magnus Jakobssons häst. Jag hoppas i alla fall på en vettig position. Hästen har helt enkelt varit bäst vid sina två segrar i Visby, men möter nu äldre hästar. Jag hoppas att det kan gå skapligt bra ändå. Barfota runt om och vanlig vagn, säger Jörgen.
- 11 Boycott (V5-1) var inte kurant näst senast och fick stå över lite. Med tanke på det var han fullt godkänd gången efter. Han bör ha gått framåt nu. Jag kan inte motståndet, så det är svårt att sia om chanserna. Spår åtta på tillägg är för övrigt inte så kul.
- 9 Ready Doc (V5-4) var lite för pigg och felade från spår fem i debuten. Han gick fint efteråt även om han inte fick rätt fäste. Jag sätter nog på lite stänkutrustning denna gång. Det är en fin häst i grunden och jag hoppas att han ska duga en bit felfri.
- 8 M.T.Montpelier (V5-5) bryter, bromsar, felar, ja allt möjligt i loppen. Han är inget att lita på. Jag får i första hand försöka få runt honom felfritt och bygga upp formen den vägen. Han var skaplig i tisdagens banjobb.

Läs hela inlägget »
Global Tailwind.
Global Tailwind.

Kommande starter:
Fredag, Sundbyholm. Där kvalar Barca Doc och Gento Renka kl 15.40.
Lördag, Romme V75-1 nr 3, Global Tailwind, allt ser bra ut med honom och han kommer att göra ett bra lopp igen som det känns. Vid en bra placering igen så finns chansen att han kvalar in till bronsfinalen vilket hade varit häftigt!
Tisdag, Axevalla, lunchtrav. Där startar vi fyra hästar: Boycott, Friendwithbenefits, M.T Montpelier och Ready Doc.
Torsdag den 24e på Gävle är Honey Bunny inkvalad till finalen av Maharajahs stoserie, så dit siktar vi med henne!

Läs hela inlägget »