JSE

Inför V64 Eskilstuna 11 mars

2 Global Traveler (V64-3)
 – Var inte alls bra senast och blev kall tidigt. Traveler har därefter åtgärdats och fått pusta ut då han hade startat tätt och varit sliten. Hästen har tränat på i lugna jobb, men är inte hård jobbad inför detta. Därför är jag osäker på formen och sedan tror jag inte distansen är någon fördel. Hästen har skött sig på sistone i voltstarten och förklaringen är nog ryckhuvan så den sitter på även denna gång. Han kan öppna bra från start och skulle han hitta till spets kanske det kan gå hela vägen. Hästen har ju tagit de flesta av sina segrar därifrån och höjer sig i den positionen. Global Traveler är kanske den hetaste från stallet, dock ligger jag lite halvlågt med båda mina hästar. Det blir öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om.

5 Valentine Heart (V64-6)
– Var fin vid segern och även bra på Mantorp. Senast blev det lite fel då hon gick fram tidigt till dödens mot en bra häst som satt i spets och sedan vann loppet. Hästen vill ha det lite mer serverat. Eventuellt kan det bli barfota runt om samt jänkarvagn om banan bli fin, dock finns det inga garantier när det är varannan dag väder. Hästen har gått barfota en gång tidigare och då gick hon tredjespår runt om. Hon måste höja sig för att räcka här, men skulle hon göra det kanske det blir en placering bland de tre, säger Jörgen.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter