JSE

Inför V75 på lördag!

2. XANTHIS APRIL V 75-2
- Det blev helt fel senast, så det loppet är bara att glömma. Jag har annars varit ganska nöjd med henne i träningen på sistone och det här ska bli intressant att testa. Det är ju debut över distansen, men jag tror att hon ska klara den. Det får givetvis inte bli för tuff körning med späder under vägen, men med vettig resa så kan hon gå en ganska lång spurt, Inga ändringar.

10. COPITEX V 75-5
- Han gjorde ett bra lopp senast och eftersom han står så bra inne i klassen så har vi fräschat upp honom efter det. Sedan har vi siktat mot ett lopp i klassen och jag vill ge honom chansen att prestera så bra som möjligt den här gången. Spår tio med rygg på en startsnabb häst behöver inte vara helt fel och förhoppningsvis kan vi hitta ner någonstans bra direkt. Det blir helstängt huvudlag och vanlig vagn igen, säger Jörgen.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter