JSE

Inför V 64 på Örebro 15/2!

10 Global Tailwind (V64-2)
Jörgen S Eriksson – Hästen har inget större flyt för dagen när det kommer till spårlottningar.Jag var jättenöjd med honom senast och det var inte hans fel på något sätt att det blev galopp. Jepson, som körde, var också jättenöjd. Jag hade gjort lite ändringar, bland annat satt på goggles och nytt bett, vilket föll väl ut, så det blir nog samma igen. Dock byter vi till vanlig vagn den här gången, och det är ju i den han tagit alla segrar i. Spelarna får bedöma segerchansen, men jag är åtminstone nöjd med min häst.

3 Fleuron D’Ormoy (V64-5)
Jörgen S Eriksson – Vi kollade igenom honom efter senast och vi har också vaccinerat honom. Under tiden har han bara gått några lätta jobb och är inte särskilt hårt jobbad inför det här. Jag hoppas han håller formen, men man vet ju aldrig hur de tar det här med vaccination. Men vi har vi ett smaskigt läge den här gången med spår tre bakom bilen. Jag vet inte hur han kan öppna, han har ju slagit ihop någon gång tidigare, men samtidigt borde han väl ha respekt med sig att få överta? Jag räknar i alla fall med att han är minst lika bra som senast och det blir inga ändringar till den här starten.

TIPSETTORNA: (Travronden 12 februari)
10 Global Tailwind (V64-2) kommer från en V75-final och är van tuffare motstånd än vad som bjuds den här gången. Valacken är tuff nog att göra lite grovjobb och lär segerstrida med minsta lilla klaff.
3 Fleuron D’Ormoy (V64-5) kommer från en imponerande insats på V75 och ska med liknande insats ha bra chans till tredje raka. På minuskontot är att hästen blivit vaccinerad efteråt, vilket gör att singelstrecket får stå tillbaka.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter