JSE

V 75-final för Tailwind på lördag!

V 75-5
11. GLOBAL TAILWIND
Carl Johan Jepson (Eri JS)
- Jag var lite besviken att vi inte lyckades hålla undan senast. Jag tror dock att banan spelade lite roll och att vi öppnade upp från helstängt till halvstängt huvudlag. Jag fick liksom aldrig riktigt tag i honom. Efteråt har vi åtgärdat honom litegrann och låtit honom träna på med sikte på det här loppet. Han åker samma dag och det brukar inte vara några problem att resa med honom. Nu åker jänkarvagnen på och dessutom hoppar Jepson upp i sulkyn, vilket är ett plus. Vi byter också till så kallade franska goggles istället för det halvstängda han hade senast. Det är ett tufft gäng den här gången och från det här läget är jag supernöjd om han kan vara femma, säger Jörgen S Eriksson.
BALANS         Skor runt om
VAGN             Jänkarvagn
HUVUDLAG  Goggles

Global Tailwind.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter