JSE

V 64 på Sundbyholm!

Fem hästar till start i kväll.

1 Why Not Blanche (V64-2)
Jörgen S Eriksson – Gjorde det fullt godkänt senast då han fick stryk av en smygkörd häst som vann. Det är en bra häst som går framåt för varje start. Hästen behöver öva på snabbheten, men det är positivt det bara är sju hästar i loppet eftersom man kommer kunna hitta ut från start. Det är en bra häst för klassen som kommer få en fin vinter. Why Not Blanche, Global Tailwind, Xanthis Amber rankar jag mina chanser i omgången. Inga ändringar är planerade, öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om.

5 Global Tailwind (V64-4)
Jörgen S Eriksson – Han spurtade bra som tvåa senast efter en snäll resa och hästen ska vara klar för finalen om jag förstått det rätt. Voltstart klarar han och det är inget som oroar. Hästen känns fräsch och gör alltid sitt bästa i loppen och sviker aldrig. Hästen funkar fint med broddar och gynnas om det blir en normal vinterbana. Jag planerar att öppna upp huvudlaget och ändra från helstängt till halvstängt huvudlag och sedan blir det vanlig vagn och skor.

2 Xanthis Amber (V64-6)
Jörgen S Eriksson – Hon kämpar på bra i loppen men vinner inte ihjäl sig. Stallet har form och alla gör fina prestationer. Hon var duktig vid starten på Romme näst senast och får starta på. Tidigare har hon varit sämre med skor, men det har hon löst på ett bra sätt på sistone. Distansen är dessutom ingen nackdel. Hästen är medelsnabb ut, men inte vrålsnabb så någon spets blir det inte. Dock kanske vi får en bra position och den smygresa hon ska ha. Då kanske hon kan dyka upp där framme. Jag sätter nog på goggles för att hon ska öppna lite bättre från start, säger Jörgen S Eriksson.

I lopp 1 gör R.K.Prince (bricka 5, auto) sin andra start och i lopp 10 startar Valentine Heart (bricka 11, volt).
Travrondens tips:
Lopp 1:    5-4-10-2
Lopp 10:  12-11-8-4

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter