JSE

Veckans starter.

Det blir en hektisk tisdag med trav på två banor. Först lunchtrav på Romme med Star Advisor Joli. Han möter några bra men han ska ses med chans ändå.

På kvällen startar vi två hästar på Sundbyholm.
Lopp 3, Pleaselivemealone har nu två lopp i kroppen efter lång vila. Senast fram i dödens och tröttnade men hon kändes fin för övrigt. Med en smygresa kan hon sluta långt framme.
Lopp 11, Silversara är en kapabel märr som det strulat för både på och utanför tävlingsbanan. Har lottats till ett snävt startspår men tror hon löser det. Vill dock se att hon sköter sig innan jag tror på chans.

Solvalla på onsdag debuterar So gå Idefix i ett tvååringslopp över 1640 m volt. Fick en liten paus efter kvalet där han travade 1.18,5 sista varvet. Fick spår 10 vilket var en liten besvikelse då han känns både travsäker och startsnabb. Allt verkar bra hemmavid och det ska bli spännande hur han möter sig med de andra i loppet.

6824

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-