JSE

Fem stycken till start på Rommes lördagstrav!

Imorgon lördag arrangerar Romme kvällstrav med V65.
Vi åker till Borlänge med fem hästar!

I lopp 4 V65-2 startar vi nr 4 Carlito Carivian. Han startade 15/4 på Rättvik fastnade då i trött rygg. Hästen har gått framåt med loppet i kroppen. Loppet imorgon ser öppet ut imorgon och hästen känns bra i träningen hemma. Vi siktar på en framskjuten placering! Utrustning imorgon blir skor runt om och ryckhuva.

Lopp 6 V65-4 nr 1 Carelia Boko. Gör debut i vår regi. Hästen var i fin författning när vi fick henne och allt ser fortsatt bra ut i träningen inför detta. Vet inte riktigt hur startsnabb hon är i volten, men vi hoppas på att hålla upp ledningen. På kapacitet tror vi hon ska vara en bland de tre. Utrustning blir skor runt om och öppet huvudlag.

Lopp 8 V65-6 nr 4 Xanthis Ragazzo. Gick i dödens senast på Solvalla och det gillade han inte. Imorgon blir det ett snällare upplägg. Skor runt om den här gången och norskt huvudlag. Han är en outsider.
I samma lopp har vi nr 14 Lyckliga Lotta. Hon har haft en träningsperiod under sadel med galoppintervaller. Vi hoppas de har givit en bra effekt på henne. Hon behöver nog loppet i kroppen imorgon, så vi siktar på att ta pengar. Barfota runt om, norskt huvudlag och rycktussar.

Lopp 10 nr 5 Årta Hornline. Galopperade i ledningen senast, galoppen tar Jörgen på sig. Kändes fin och hade segerkrafter kvar när galoppen kom. Skor runt om och halvstängt huvudlag. Som hon kändes senast och känns i jobben efter tycker vi hon är ett segerbud.

Hemsidans V75-tips till morgondagens tävlingar på Åby bifogas också!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter