JSE

Två på V64 ikväll!

Vi beger oss söderut mot Axevalla med två stycken hästar ikväll!
I V64-2 startar vi 14 Interstate. Han galopperade från start senast och den starten är bara att glömma, näst senast satt han fast. Han känns fin i galoppträningen som vi kör hemma på gården och motståndet känns inte som det bästa han mött. Men han står 40 meter bakom framspårs hästarna så det är lite att ta in. Han är stark i sig och får vi ett vettigt lopp ska vi vara 3-4. Han går med samma utrustning som tidigare.
I V64-6 startar vi Lyckliga Lotta. Senast blev de fel då vädret skiftade till att det blev mycket fuktigt i luften. Hon har känsliga luftrör så det satte ner prestationen senast. Nu känns allt bra och vi hoppas vädret är med oss! Motståndet ser tufft ut och vi är nöjda om hon gör en bra prestation. Om hon är 3-4a är vi nöjda. Vi tar av alla skor till dagens start, det blir halvstängt huvudlag och rycktussar.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter