JSE

Tre hästar till start på kvällens V64

I V64-1 startar Xanthis Ragazzo från spår 2. Han är inte så snabb ut så vi får se vart vi hamnar från start. Han har gått mycket bra på slutet så formen är mycket bra. Ikväll blir det norskt huvudlag som senast, barfota fram och rycktussar. Med rätt klaff på loppet så ska vi vara på en plats bland de 3. Skulle han vinna är inte de överraskande med tanke på formen!

I V64-5 startar vi två hästar. Nr2 Interstate blev de fel för senast då han hamnade i en mycket trött rygg och blev dragen långt bak. Det blev helt enkelt för långt fram till de andra in på upploppet. Interstate har galopptränat sedan den förra starten och allt känns bra. Ikväll blir det sommarskor runt om , halvstängt huvudlag och rycktussar.
Interstate är ikväll en outsider till en plats.

I samma lopp startar vi också nr4 Spike de Rabotiere. Spike gick bra som fyra i förra starten, efter loppet har träningen gått bra och allt är fortsatt bra med han.
Utrustning ikväll blir norskt huvudlag, barfota runt om och rycktussar.
Båda våra hästar står bra till i loppet. Det är enbart fyra hästar på första volten så vi försöker hitta bra positioner. Spike har agerat positivt i de senaste loppen, så vi tror på en platschans för Spike.

Jörgen kör Star Advisor Joli åt KG Holgersson i V64-6.
Jörgen pratade med KG i går och allt är bra med hästen. Han har tränat på bra efter V75-finalen på Solvalla. Eftersom han trivs bäst där framme så blir det ett offensivt upplägg. Inga utrustningsändringar. Han ska vara med där framme någonstans.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter