JSE

Fyra stycken till start på V64 på hemmabanan Sundbyholm!

I det första V64-loppet har vi två stycken till start. Spårlottningen blev mycket bra för vår del då vi drog spår 1 och 2 med våra hästar.
Nr 1 Spike de Rabotiere som allt är bra med sen senaste starten då han gjorde en mycket bra prestation. Idag blir det barfota runt om, norskt huvudlag och rycktussar.
Spåret blev perfekt då han är hygglig ut från start, kan nog inte hålla ut nr 6 men får vi rygg på den och det klaffar har vi en platschans. Jörgen kör.
Nr 2 Interstate har varit fin i jobben i veckan. Är stark i sig men fått några tuffa lopp på slutet, så denna gång vill vi ge han ett snällt lopp in till sargen. Det blir skor runt om, halvstängt huvudlag och rycktussar. Vi siktar på pengar i första hand. Amanda kör.
V64-4 kommer Pleaselivemealone ut igen. Var mycket bra som fyra på V75 senast med mycket sparade krafter, hon pullade in i mål. Idag ser det mycket bra ut och hon fick bra spår så förutsättningarna ser bra ut inför dagens start. Hon ska ha lopp på väntan och spara speeden till 300-400 meter kvar. Får hon det idag ska hon ha bra chans att vinna detta loppet. Det blir skor på idag vilket inte är ett jätteminus, huvudlaget blir ett helstängt som senast.
I sista avdelningen av V64 gör Lyckliga Lotta intressant debut för oss. Det är svårt att säga vart hon står då hon inte startat på ett tag, men hon jobbar bra. Spåret blev lite väl långt ut på vingen och vi backar bakåt och hittar position. Jörgen vill ge henne ett lopp i ryggar. Det blir barfota fram och öppet huvudlag. Är nog inget för vinnarspelarna, då hon nog behöver något lopp i kroppen. Vi hoppas på en fin peng!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter